Een eerste voorbeeld van hoe het welzijnssysteem gaat na de verkeerde mensen! Vals beschuldigd van welzijnsfraude Van jou kent me niet, of waar ik doorheen ben geweest. Ik voel me dat ik moet Post dit, om je te laten zien hoe het systeem is opgeschroefd! In Oktober 2005 was mijn dochter en ik in een zeer slecht auto ongeluk. november null Van 2005 kreeg ik te horen terwijl ik om medische voordelen aanvra dat ik ook Gekwalificeerd voor voedselzegels, dus ik heb toegepast. En dat mijn vrienden een van de grootste fouten van mijn leven waren! In 2007, terwijl ik mijn stervende moeder verzorgde, die bedroeg en had Ernstige dementie, werd ik bij het welzijnsbureau voor een "Informele vergadering"vanwege verschillen in mijn oorspronkelijke vorm Ik heb ingevuld. Terwijl er werd me verteld dat ze gewoon moesten gaan Alles met mij en het zou niet een grote deal zijn. Ongeveer twee weken Later kreeg ik een brief die zei dat ik beschuldigd was van welzijnsveld, Duizenden dollars terugbetaald aan de staat, en moest naar een rechtbank gaan horen. null

Om het in meer detail uit te leggen, plak ik een brief die ik schreef aan de Congreslid voor ons district, evenals vele andere overheden Ambtenaren, inclusief OBAMA! De brief geeft wat wat op Gebeurd met mij; "Ik ben Schrijven aan u over een geval van welzijnsvuiling dat is geweest Tegen mij gebracht De beschuldiging is dat ik nooit beweerde dat mijn zoon was Ik leefde bij mij en dat toen ik beweerde dat hij was, zei ik nooit dat hij had een inkomen. Omdat ik nooit opzettelijk een ding heb gedaan om te winnen Iets van Iedereen, of een organisatie in mijn leven, zou het op prijs stellen De feiten in mijn zaak lezen. Ik heb sinds ik gewerkt Was 13 jaar oud en nooit gevraagd, of op zoek naar hulp van iemand. Tot november 2005, nadat mijn dochter en ik betrokken waren bij een Bijna dodelijk auto ongeluk. Mijn hele leven is veranderd vanaf die dag. Op 29 oktober 2005 werden we getroffen door Een snelheidsauto, onze bestelwagen werd door mijn bestelwagen gegooid Voorruit, en werd door sommigen dood aangenomen. Mijn dochter was Wonderbaarlijk gegoten aan de achterkant van de bestelwagen en liet een milde last hersenschudding. Het was meer dan drie weken voordat ik vrijgelaten werd van het ziekenhuis. Ik had operatie, speech therapie, rehab, en nog veel meer. Kort voordat Dit alles was mijn ex-man geworden waanzinnig en schizofrenisch, En ik moest hem verlaten omdat hij ook tekenen vertoont Vijandigheid en agitatie en ik was bang voor mezelf en kinderen. De Ongeval liet mij achter met ernstige PTSD, na traumatische hersenletsel, terug Problemen, visieproblemen, ernstige angst, paniekaanvallen, korte termijn Geheugenverlies, en een mild geval van agorafobie. Mijn dochter heeft ook Wat rugproblemen, en ze heeft ook PTSD. Toen ik voor het eerst uit de Ziekenhuis in november 2005 na de auto-ongeluk, bleef ik bij mijn Moeder voor twee dagen. Na twee dagen stond ik erop dat ik goed genoeg was Ga naar huis en mijn kinderen zouden me helpen. Ik heb geen duidelijke herinneringen van De ochtend voor het ongeluk, tot ongeveer april of mei van 2006. Ik was op verschillende medicijnen waaronder; Oxycodon, ativan, effexor, Ambien, en nog veel meer. Mijn dochter werd gedwongen om de Huishoudelijke taken en zorg voor me de hele dag. Mijn zoon werkt voltijd en Nam me mee naar al mijn dokterbenoemingen toen hij weg was, evenals Heeft me geholpen om alle huishoudelijke facturen te betalen. Mijn moeder heeft me ook geholpen Met de rekeningen. In december van 2005 werd me verteld dat ik me medische voordelen moest aanvragen. ik ging naar Gelden op de Lancaster, PA kantoor. Terwijl daar werd ik verteld dat ik ook Zou in aanmerking komen voor voedselzegels. Dit is waar mijn arme oordeel, Te veel medicatie, en ik heb echt geen idee wat ik zelfs was Ondertekening op dat punt, maakte mijn leven een levende hel. Zoals ik al eerder zei Heb geen echte herinneringen tot mei 2006, ik heb nog steeds een korte termijn Geheugenverlies en geen herinnering aan het ongeluk of de maanden dat Volgde het. Sommige zeer schetsmatige, maar dat is het. In augustus van 2007 heb ik Kreeg een brief die een kopie vraagt ​​van mijn zoon's betaalstubs voor die maand. Ik stuurde in de betaalstubben van mijn zoon wanneer gevraagd, maar dat wordt nooit meegenomen Wanneer mijn zaak wordt besproken. In 2007, mijn moeder Werd erg ziek. Ze brak haar heup, en toen vond de dokter dat Ze had zowel borst- en botkanker. Na haar operaties en rehab, Het werd besloten dat ze toen ze uit het ziekenhuis kwam, zou leven met ons. Ik realiseerde me dat we Zou in december 2007 niet meer in aanmerking komen voor voedselzegels Naar mijn moeder's inkomen. Ik heb mijn afspraak geroepen en geannuleerd voor Vernieuwing, en daarna nooit opnieuw toegepast. Als ik echt aan het doen was Iets onderhandeld, zou ik blijven toepassen. Terugkijken op mijn record ben ik ervan overtuigd dat mijn oordeel, mijn Denken en mijn algemene mentale status was sterk aangetast door Door de voorruit gaan, lijden aan gezichtsscherpingen, Een hoofdletsel, en wordt op verschillende medicijnen gezet, sommige erg zwaar Plicht, samen met de kruiden supplementen besloot ik zelf te nemen. Ik heb serieus aangenomen sinds mijn zoon werkte en zijn inkomen was zijn, niet De mijne, dat het niet moest worden gemeld. Het was mijn begrip Dat een echtgenoot zou worden gerapporteerd aangezien hij zou bijdragen aan de Huishoudelijke huur, enz. Chris hielp zo veel als hij kon op dat moment. Maar moest ook een nieuwe auto kopen omdat zijn auto door mijn ex was genomen Man toen hij vertrok. Ik heb hem niet opgeladen om gewoon bij me te leven Betaal hier en daar een rekening."En Dat is de heel lange brief die ik aan meerdere heb geschreven regering null kantoren. Kort daarna kreeg ik informatie in de mail die ik zou zijn Een betaling boek ontvangen om betalingen te maken over de overbetaling van voedsel postzegels. Ik heb ook ontdekt dat ik weer in aanmerking kwam voor het eten Postzegels sinds ik op SSI was geweest. Mijn stempelverklaring stelde een a Vermindering en ik begon betalingen te maken met het boek dat ik werd verzonden. ik Ervan uitgegaan dat iemand me ingrijpt en de feiten heeft gekregen van wat Gebeurde met mij naar de juiste mensen. Neem NOOIT iets aan! ik null Dacht echt dat de oorspronkelijke rechtszaak dat ik kreeg te horen moest ik Ga naar, was geregeld en dat het voorbij was. Omdat niets is Altijd makkelijk voor mij, ik wilde absoluut zeker maken. Ik schreef de Inspecteur-generaal's kantoor om te vragen of de zaak nog iets was Moest zich zorgen maken. Nadat ik meerdere malen probeerde te bellen, werd ik gedwongen een brief schrijven. De brief werd drie weken voor de week volledig verzonden Hofdatum. Ik heb een bericht (de dag voor de zaak Datum), van de vrouw die me beschuldigde van welzijn Fraude, mij te informeren dat het couponboek werd verzonden als een Administratieve fout en dat het allemaal gaat Morgen in mijn hofzaak worden weggesneden. In In de tussentijd had ik twee brieven ontvangen waarin ik moet betalen De coupons, evenals de brieven uit het welzijn met de voedselzegel reducties. Dit heeft net toegevoegd aan mijn angst en paniekaanvallen. ik was Niet zeker dat ik zelfs naar de rechtszaak zou kunnen gaan vanwege de voorwaarde die ik was In. Ik wist echt niet meer wat ze van mij zochten. ik null Ging naar de rechtbank met een rechtbank aangestelde advocaat, die echt niet heeft genomen Veel tijd met mij, of bespreek de zaak tot op het punt dat ik me voelde Ze begreep echt wat er met mij gebeurde. Dus onnodig te zeggen dat ik was Schuldig bevonden, zelfs met een brief van mijn psychotherapeut die verklaart Mijn situatie, en dat volgens mij niet wisend vervalsen Papierwerk, het ziekenhuisrecords waarin alles is beschreven Ik en de diensten die ik kreeg, en de lijst van medicijnen die ik heb Was op dat moment. In Het einde dat ik kreeg te horen moest ik betalen; $ 50,72 per maand terug tot de $ 5.000,00 is terugbetaald, heeft 24 uur gemeenschapsdienst, En ik moet elke maand twee jaar met een parool kantoor ontmoeten. Kun je geloven dat ze dit als een strafzaak behandelde en dat was ik Zet PAROLE!!! maken De $ 50,72 betalingen per maand was niet makkelijk. Ik moest mijn zoon vragen Help daarbij evenals alles wat hij voor mij aan het doen was. ik was In staat om de betalingen te verlagen tot $ 30,00 per maand, maar nog steeds moest Doe gemeenschapsdiensten in een kantoor, alhoewel ik op SSI als gevolg van niet ben In staat zijn om te werken, vooral door de PTSD. Maar dat deed niet Voor de rechter die zich minder zou kunnen schelen over iets wat ik heb verzorgd Moest zeggen, of dat ik nooit een record had van iets verkeerd doen het verleden. ik null Ik kan het niet veroorloven om iets anders te betalen, en ik kan het zeker niet betalen Volledig bedrag dat in maart van dit jaar verschuldigd is. Dat is onmogelijk In mijn situatie Ik heb geen idee wat ze gaan doen over de Rest van het verschuldigde geld. Wat ik nog steeds niet kan begrijpen is, waarom deed de inspecteur-generaal Office stuur me de informatie en het betalingsboek, hoe ze kunnen hebben Zo'n fout gemaakt. Het verliet me met valse hoop dat alles Zou goed zijn. En dan te vertellen dat het werd verzonden als een Administratieve fout vertelt me ​​dat de De overheid kan een fout maken en er komt niets van, maar als a Burger maakt een eerlijke fout, vooral wanneer ze niet zijn Helder denken en op hoge doses van gedachten veranderen medicijnen, Ze worden behandeld als een gewone crimineel. Ik ben een eerlijk, Hardwerkend, alleenstaande moeder. Ik ga uit mijn weg om iemand te helpen wie Heeft het nodig, ongeacht wat er in mijn leven destijds gebeurt. omhoog Tot aan de auto ongeluk heb ik hard gewerkt om een ​​fatsoenlijk leven voor mij te maken Kinderen en mijzelf. Een misdadiger is iets dat ik niet ben, en ik Een groot misdrijf nemen om een ​​label te hebben. Deze Is mijn verhaal en het is mijn hoop dat voor iedereen om welke aard dan ook geldt Van de openbare hulp, dat zij zeer voorzichtig zijn bij het invullen van de papierwerk. Maak geen fouten. Als u onbewust een a Fout van welke aard dan ook, en later wordt er niemand gevonden, en Niemand, absoluut niemand, luistert naar je kant van het verhaal.

Velours automatten